Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere müjde! KYK'da ücretsiz konaklama yaşı yükseltildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere müjde! KYK'da ücretsiz konaklama yaşı yükseltildi

Kabine sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaz tatili boyunca gençlerin 81 ilde ücretsiz olarak konaklayabildikleri KYK uygulamasında yaş aralığının 18-30 şeklinde genişletildiğini duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısından sonra yaptığı halka sesleniş konuşmasında seyahat tutkunu gençlere de bir müjde verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce gençlerin seyahat amaçlı gittikleri illerde KYK yurtlarında kalmaları için hayata geçirilen 'Seyahatsever' uygulamasında yaş aralığının gelen talep üzerine genişletildiğini açıkladı.

KYK'DA ÜCRETSİZ KONAKLAMA YAŞI 30 ÇIKARILDI

Erdoğan, "Bir müjde de gençlerimize vermek istiyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ülkemizi gezmeye çıkan gençlerimize yurtlarımızın kapılarını açtığını daha önce açıklamıştık.

Seyahatsever adını verdiğimiz bu uygulamaya gerçekten çok fazla talep geldi. Ülkemizi gezmeye çıkan gençlerimize yurtlarımızın kapılarını ücretsiz olarak açmıştık. Gençlerimizin bu imkândan daha fazla istifade etmesi için, onlardan gelen istekler doğrultusunda yaş aralığını 18-25’ten 18-30’a yükseltiyoruz" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.