Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sofi Nurettin yok edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sofi Nurettin yok edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'nın Suriye genel sorumlusu Sofi Nurettin kod isimli teröristin Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı konuşmada MİT’in sürdürdüğü çalışmalar neticesinde PKK'nın Suriye genel sorumlusu Sofi Nurettin kod isimli terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Erdoğan, "Pek çok kanlı eylemin faili olan bu Sofi Nurettin kod isimli terörist, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında askerlerimize karşı yapılan pek çok saldırının da sorumlusudur" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gara Operasyonu sırasında 13 masum insanımızın şehit edilmesi talimatını verenlerden biri yine bu teröristtir" dedi.

"Bu sinsi çırpınışların amacıi büyük ve güçlü Türkiye'nin önünü kesmektir"

Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

"Millete vaat edecek hiçbir şeyi olmayanlar, ülkenin vaktini ve enerjisini kısır çekişmelere, suni gündemlere, proje aktörlere yönlendirme çabası içindedirler. Bu sinsi çırpınışların amacı, salgın sürecini geride bıraktığımızda hiç olmadığımız kadar yakınlaştığımızı göreceğimiz büyük ve güçlü Türkiye'nin önünü kesmektir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.