Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu'yu sildik attık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu'yu sildik attık

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail lideri Netanyahu'ya tepki göstererek "Onu sildik attık" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. İsrail ile Filistin arasında yaşananlar ile ilgili soruya Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'yi yalnız çaresiz bırakmayacaklarının mesajını vererek İsrail lideri Netanyahu'ya tepki gösterdi.

Netanyahu'yu sildik attık

Erdoğan, "Şunu söyleyeyim, Netanyahu hiçbir şekilde bizim için muhatap alınabilir biri değil artık. Onu sildik attık. Biz Gazze'yi yalnız çaresiz bırakmayacağımızı söylüyoruz. Filistin'in yanında olacağımızı söylüyoruz. Netanyahu'nun politikalarının karşısında duracağız" dedi.

Türk Devletleri Teşkilatı vurgusu da yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geleceği ve bugünkünden daha kapsayıcı, daha adil bir dünyayı inşa etmek için daha çok çalışacağız. Çünkü dünyanın umudu Türk Devridir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.