Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elim trafik kazası hepimizin yüreklerini dağladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elim trafik kazası hepimizin yüreklerini dağladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gaziantep-Nizip Otoyolu'nda meydana gelen elim trafik kazası hepimizin yüreklerini dağladı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi

Gaziantep TAG Otoyolunda yolcu otobüsünün daha önce yaşanan bir kazaya neden olan ekiplerin arasına dalması sonucu İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünde çalışan 2 muhabir ile 3 itfaiye eri ve 4 sağlık çalışanı olmak üzere toplam 16 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi de yaralandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaralıların hastanelerde tedavi altına alındığını, 8'inin hayati tehlikesi olduğunu açıkladı.

"HEPİMİZİN YÜREKLERİ DAĞLANDI, BAŞIMIZ SAĞ OLSUN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kazanın ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında "Gaziantep-Nizip Otoyolu'nda meydana gelen elim trafik kazası hepimizin yüreklerini dağladı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP'TAN TAZİYE

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, tazie mesajında, "Gaziantep Nizip yakınlarında ambulans, itfaiye aracı ve İhlas Haber Ajansı canlı yayın aracına yolcu otobüsünün çarpması sonucu meydana gelen elîm kazayı büyük bir üzüntüyle öğrendim. Vefat eden vatandaşlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

FUAT OKTAY: MİLLETÇE BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Gaziantep-Nizip yolunda yaşanan kazaya müdahale ederken görevleri başında hayatlarını kaybeden fedakar, cefakar sağlık ve itfaiye personelimiz ile gazeteci kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletçe başımız sağolsun.

EMİNE ERDOĞAN'DAN TAZİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ise, taziye mesajında şu ifadeleri kullandı: Gaziantep-Nizip kara yolunda meydana gelen elim kaza sonucu 16 vatandaşımızın vefatından büyük bir teessür duydum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Gaziantep-Nizip otoyolunda gerçekleşen elim kazada kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Başımız sağolsun.

BAKAN DÖNMEZ'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: Gaziantep'te meydana gelen kazada hayatını yitiren 3'ü itfaiye, 2'si sağlık ve 2'si basın mensubumuz olmak üzere 16 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Hastanede tedavi gören yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.