Çubuk'ta "Üretici Pazarı" açıldı

Çubuk'ta "Üretici Pazarı" açıldı

ANKARA (AA) - Çubuk'da belediyesi, üreticilerin ürünlerini sergileyip satabilecekleri "Üretici Pazarı" açtı.Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Karakuş,...

ANKARA (AA) - Çubuk'da belediyesi, üreticilerin ürünlerini sergileyip satabilecekleri "Üretici Pazarı" açtı.

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Karakuş, yerel üreticileri desteklemek ve ürettikleri ürünleri araya aracı koymadan doğrudan vatandaşlara satabilmeleri için böyle bir pazar yerinin açıldığını söyledi.

Pazarın her perşembe Alparslan Türkeş Caddesi üzerinde kurulacağını aktaran Karakuş, "Pazarda Çubuk Ziraat Odası'na ve İlçe Tarım Müdürlüğü’ne kayıtlı üreticilerin, sadece kendi ürettikleri ürünleri satabilecek." dedi.

Karakuş, pazarda, elmadan, cevizine, taze sebze, bakliyatat, turşuluk gibi birçok ürünün bulunacağına işaret ederek, şunları söyledi:

"Belediye Başkanımız Tuncay Acehan’ın emir ve talimatlarıyla kurulan pazarımızla hedefimiz yerel üreticiyi desteklemektir. Yerel üreticimize ek gelir sağlayacak fırsatlar sunarken vatandaşlarımız da daha sağlıklı ve doğal beslenme imkanı yakalayacak. Vatandaşlarımız tarafından tezgahların daha ilk saatlerden itibaren gördüğü ilgi, doğru bir talebe yanıt verdiğimizin göstergesidir."

Karakuş, talep olduğu takdirde pazarın hafta sonları ve diğer günlerde de Mevlana Sokak'ta hizmet verebileceğini sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :