Çubukspor yeni sezona hazır

Çubukspor yeni sezona hazır

ANKARA (AA) - Bölgesel Amatör Ligde (BAL)’da mücadele eden Çubukspor yeni sezon için tanıtım toplantısı düzenledi. Yenice Mahallesi’ndeki Park Karabiber...

ANKARA (AA) - Bölgesel Amatör Ligde (BAL)’da mücadele eden Çubukspor yeni sezon için tanıtım toplantısı düzenledi.

Yenice Mahallesi’ndeki Park Karabiber Tesisleri'ndeki toplantıda kadrosuna dahil ettiği futbolcuları da basına tanıttı.

Toplantıda konuşan Çubukspor Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya, göreve geldikten sonra çok güçlü bir kadro kurmakla işe başladığını söyledi. Yeni oluşumda kendisine destek veren herkese teşekkür eden Akkaya, "Allah'ın izniyle Çubuk’ta çok kısa sürede ilk işimiz bir spor okulu açmak olacak. Bunun yanında yeni transferlerimizle birlikte Çubukspor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Bunun için ben ve ekibim her türlü fedakarlığı gösterecek inşallah." dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise "Bu dönemde yönetim, teknik heyet ve futbolcularımız başarıya tamamen odaklanmış görünüyor. Biz de belediye olarak ve Çubukspor sevenler olarak bu başarıya katkı vermek istiyoruz.’" diye konuştu.

Daha sonra konuşan MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ise Çubukspor’un geçmişte 2’nci lige kadar yükseldiğini ve daha sonra amatör lige kadar düştüğünü hatırlatarak "Tesislerimiz, sahamız, genç, dinamik başkan ve yöneticilerimiz var. Belediye Başkanımız, ilçe başkanımız, Çubuk halkı da destekliyor. Yani başarının gelmemesi için hiçbir sebep yok." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirildi.

Toplantıya, Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Çubukspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :