Cübbeli Ahmet'ten ifade sonrası açıklama: Maksadımız hakaret değil

Cübbeli Ahmet'ten ifade sonrası açıklama: Maksadımız hakaret değil

'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı 'Mansur Yavaş'a hakaret ettiği iddiasıyla Beykoz'da ifade verdi.

Türkiye'nin tanınmış isimlerinden "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik yaptığı konuşma nedeniyle Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. Ünlü, ifadesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, niyetinin Mansur Yavaş'a hakaret etmek olmadığını, ancak milli meselelere dikkat çekmek amacıyla konuştuğunu belirtti.

Ahmet Ünlü, Mansur Yavaş'ın seçim öncesinde yaptığı bir konuşmada, İHA ve SİHA'lar hakkında kullandığı ifadeleri eleştirdi. Mansur Yavaş'ın, "Savaşa mı gidiyoruz?" şeklindeki sözlerinin, milli meselelerde duyarlılık göstermesi gereken bir siyasetçiye yakışmadığını savundu. Ünlü, İHA ve SİHA'ların Türkiye'nin terörle mücadelesinde önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, "Senin bunun şuurunda, bilincinde olman lazım" dedi.

Milli duygularının harekete geçtiğini ifade eden Ünlü, Mansur Yavaş'ın İHA ve SİHA'lar hakkında rahatsızlık duymasını anlamadığını belirtti. Ünlü, "Milliyetçi geçinen biriysen, bunlardan rahatsız olmaman lazım" şeklinde konuştu. Ayrıca, Yavaş'ın konuşmasında HDP'ye dair geçen ifadelerin, diğer sözlerle bir araya getirildiğinde hakaret gibi algılanabileceğini söyledi.

Son olarak, Ünlü, ifadesini vermek amacıyla geldiği emniyet müdürlüğünde, maksadının Mansur Yavaş'a hakaret etmek olmadığını, sadece milli meselelere dikkat çekmek istediğini belirterek açıklamalarını noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.