Çorum'daki silahlı kavga

Çorum'daki silahlı kavga

Alaca ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi toprağa verildi

ÇORUM (AA) - Çorum'un Alaca ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren 4 kişinin cenazesi defnedildi.

Arazi meselesi nedeniyle tartıştıkları komşuları Gürsel Bolat tarafından tüfekle öldürülen Yusuf Gönülal, damadı Mikail ve kızı Hatice Çağın ile komşusu Şerife Dinçer'in cenazeleri, Ankara Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından Alaca'ya getirildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda, 4 kişi için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine, Gönülal, Çağın ve Dinçer ailelerinin yanı sıra Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz da katıldı. Cenazeler, kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Alaca'nın Cengizhan Mahallesi'nde 2 gün önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle Gürsel Bolat ile komşusu Yusuf Gönülal'ın damadı Mikail Çağın arasında tartışma çıkmıştı. Kavga dönüşen olayda Bolat, Mikail ve Hatice Çağın, Yusuf Gönülal ile Şerife Dinçer'i tüfekle ateş ederek öldürmüştü. Polis ekiplerince gözaltına alınan Bolat, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :