Çivitçioğlu Ailesi Özlem Giderdi

Çivitçioğlu Ailesi Özlem Giderdi

Geçtiğimiz gün Konya’ya özel bir ziyaret için gelen AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ve ailesi Konya’da özlem giderdiler.

Konya Selçuk Üniversitesi mezunu olan Salim Çivitçioğlu ve ailesi Konya’yı ziyaret ederek eski anıları yad ettiler. Ziyarete eşlik eden Trans Treyler Dış Ticaretin başarılı ismi Faruk Işık “Salim bey okul arkadaşım öğrencilik yıllarımızda başlayan samimi dostluğumuz daha güçlü devam etmektedir “dedi.

Çivitçioğlu Ailesi bir günlük kısa ziyaretlerine Üniversite, Mevlana türbesi, seksen binde devri alem parkı ve Şehitler Parkı ziyaretinin ardından Selçuklu Kulesinden şehri izleyip keyifli anlar yaşadılar. Çivitçioğlu “Konya’ya her gelişimde mükemmel değişimler yaşıyor ,anılarımızı tazeliyor ve gurur duyuyorum iktidarımız döneminde Konya’ya değerli yatırımlar yapıldı, belediyelerimizde Konya’nın yaşanabilir bir kent olması yönünde başarılı adımlar atıyorlar. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Konya Selçuklu payitahtı bu özelliği ile ayrıcalıklı ve özel bir şehir Dünya şehri” diyerek Konya’ya karşı olan sevgi ve hayranlığını ifade etti.

Ziyarete Salim Çivitoğlu’nun yanı sıra eşi Seçil Çivitçioğlu ve oğulları Hamdi ile Mehmet Eren Çivitçioğlu bulundu.