Cimbom’u deviren Konyaspor 2 hafta evde yok! Yine sarı kırmızı takım

Cimbom’u deviren Konyaspor 2 hafta evde yok! Yine sarı kırmızı takım

Süper Lig’de Galatasaray’ı da devirerek önemli bir engeli aşan Konyaspor, ikinci sıradaki yerini korudu. Yeşil beyazlılar lig tarihinin de en iyi dönemine imzasını şimdiden atmış oldu. Sırada daha zorlu rakipler var.

Güzel bir sezon geçiren ancak ikinci devrenin hemen başında yaşanan olayla ciddi anlamda sarsılan Konyaspor, yarıştan kopmayı düşünmüyor.

GALATASARAY’I 4’ÜNCÜ KEZ

Tarihinde en az galip geldiği takımlardan biri olan Galatasaray’ı 4’üncü kez yenen Konyaspor, puanını 52’ye çıkarmayı başardı. Sarı kırmızılara şut çektirmeyen Konyaspor’un önünde zorlu bir fikstür bulunuyor.

SIRADA KAYSERİSPOR VAR

28’inci haftayı Galatasaray galibiyetiyle kayıpsız geçen Konyaspor’da sıradaki hedef Kayserispor. Hızlı çıkışları ve hata yapmayan bir görüntü sergileyen sarı kırmızılıları ligin ilk devresinde Konya’da oynanan maçı Konyaspor 2-0 kazanmıştı.

KAYSERİ EVİNDE OLDUKÇA İYİ

Hikmet Karaman yönetiminde iyi sonuçlar alan Kayserispor, iç saha karnesi iyi olan takımlardan birisi. 2 hafta önce kendi sahasında Giresunspor’u yenen sarı kırmızılılar 24’üncü haftada da Hatayspor’u 4-3’le geçmişti.

SONRA FENER VAR

Konyaspor, zorlu Kayserispor deplasmanının ardından Fenerbahçe’yle yine deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.