Çiftçilerden Mehmetçik'e destek

Çiftçilerden Mehmetçik'e destek

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde çiftçiler, sütten elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.Boğazlıyan ilçesinde çiftçiler,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde çiftçiler, sütten elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Boğazlıyan ilçesinde çiftçiler, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla topladıkları 8 bin lira yardımı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Boğazlıyan Aşağı Sarıkaya köyünden Hayati Tayfer, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin büyük bir başarıyla yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini ve orada terörle mücadele eden Mehmetçik'e dua ettiklerini söyledi.

Mehmetçik'e manevi desteğin yanında maddi bir destekle de yanlarında olmak istedikleri anlatan Tayfer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Köyde yaşayan vatandaşlarımız güçleri nispetinde sütten elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. Köylerimizden 5 ton süt toplandı ve bu sütten elde edilen 8 bin lira geliri de Mehmetçik Vakfı'na bağışladık."

Tayfer, vatan ve bayrak için şehit düşen, bu uğurda gazi olan Mehmetçiklerin gösterdiği fedakarlığı yüreklerinde hissettiklerini de sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :