CHP'den naif 'istifa et' mesajı! Aykut Erdoğdu'yu ifşa eden eski eş isyan etti! Eğer bu olay AK Parti'de yaşansaydı..

CHP'den naif 'istifa et' mesajı! Aykut Erdoğdu'yu ifşa eden eski eş isyan etti! Eğer bu olay AK Parti'de yaşansaydı..

CHP'li Aykut Erdoğdu ve yeni eşi Tuba Torun'un, eski eş Özge Pomen tarafından paylaşılan görüntülerin ardından istifalarının istendiği ortaya çıktı. Pomen, CHP'lilere isyan etti, "Eğer bu olay AK Parti'de yaşansaydı sözde demokratlar meydanlara inmişti.."

'Millet aç aç' edebiyatı yapmasına rağmen geçtiğimiz haftalarda Boğaz'daki bir sarayda lüks bir nikah töreniyle metres hayatı yaşadığı CHP'li Avukat Tuba Torun ile evlenen CHP'li Aykut Erdoğdu'nun skandal ses kaydı gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun 3.5 ay önce boşandığı eşi Özge Pomen, hem Erdoğdu'nun hem de iki hafta önce evlendiği yeni eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Tuba Torun'un ses kayıtlarını yayınladı. İçinde skandal itirafların olduğu ses kayıtlarının ardından CHP kısa bir açıklama ile olayın üzerini örtmeye çalışırken, Özge Erdoğdu, "CHP olunca her şeyi sustururlar. Üzerime baskı yapılıyor. Nerede o CHP'deki kadın hakları savunucuları" diyerek isyan etti.

Hafta başında siyaset gündemine, CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun, eski eşiyle yaptığı bir görüşmenin görüntü kayıtları bomba gibi düştü.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Pomen ile telefonda yaptığı görüşmede, yeni evlendiği CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi avukat Tuba Torun ile ilgili sarf ettiği çirkin sözler gündem oldu. Erdoğdu, 3 ay önce boşandığı eski eşi Özge Pomen'in yayınladığı ilk ses kaydında, Erdoğdu 2 hafta önce evlendiği eşi Tuba Torun için "50 adamla yatmış" diyordu. İkinci ses kaydında ise Tuba Torun, "Dolarla milletvekili oluyorlar" diye ağlamıştı.

"TUBA 50 KİŞİYLE BİRLİKTE OLMUŞ BİR KIZ, BEN DE BABALIK YAPTIM"

Tuba Torun'la ilişkisinin olmadığını ispatlamaya çalışırken şaşkına çeviren ifadeler kullanan Erdoğdu, "Bak dertleşmekse şuysa buysa Tuba hiçbir şey çekmedi tamam mı? Tuba 50 kişiyle birlikte olmuş bir kız. 4 senedir ehlinamus. Parasını da evini de her şeyini şey yaparak.... Harbiden babalık yaptım ben. Ben olmasam gidecekmiş evlenecekmiş de yuva kuracakmış... Ulan ben bin kere söyledim önüne biri çıkarsa git! Şimdi bana böyle hayvanmışım gibi davranıp..." dedi.

"KEMAL BEY'İ 5 KERE ARADIM BUNU LİSTEYE AL DİYE"

Ses getiren videonun devamında ise Erdoğdu şu ifadeleri kullandı: "Bak Özge kurultayda... Ben niye parti meclisine giremedim biliyor musun? Kemal Bey'i 5 kere aradım bunu listeye al diye. Oğuz'u 5 kere aradım beni çıkarın bunu alın diye. Çıktım bütün kurultay buna oy topladım kim yapar bunu be? Bu toplumda de ki bir tane namuslu adam bunu yapar. Sonuçta bunun hiçbir şeysi yok dedim. Bu girsin lan dedim biz bir şekilde hallederiz. Yaptığı iş mi yani?"

CHP'DEN ERDOĞDU'YA NAİF 'İSTİFA ET' MESAJI
Yaşanan kaset skandalının ardından CHP yönetimi çirkinlikleri soğutmaya çalıştı. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Erdoğdu'nun kendisi ve partimiz için en doğru kararı vereceğine inanıyoruz" diyerek geçiştirmeye çalıştı. Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka'nın da skandalla ilgili henüz açıklama yapmaması büyük tepki çekti.

CHP YÖNETİMİNE İSYAN: EĞER BU OLAY AK PARTİ'DE YAŞANSAYDI SÖZDE DEMOKRATLAR...
Eski eş Özge Pomen'in dün yayımladığı son Twitter mesajında CHP yönetimine ve CHP'lilere isyan etti. "Heybemde çok şey var da partime zarar vermek istemiyorum" diyen Özge Pomen, "Eğer bu olay AK Parti'de yaşansaydı kadın hakları dernekleri, sözde demokratlar meydanlara inmişti. Ama konu CHP olunca her şey bastırılır, susturulur" ifadelerini kullandı.

"NEREDE O SEVECEN KADIN HAKLARI SAVUNUCUSU PARTİLİ DOSTLARIM!"
"Şu anda üzerimdeki baskıları tahmin bile edemezsiniz" diyen Özge Pomen, "Nerede o sevecen kadın hakları savunucusu partili dostlarım. Ama şunu bilin ki ben bunlardan korkacak bir kadın değilim. Utanılacak bir şey yapmadım çok şükür. Örtmeyin pisliklerin üzerini. Bütün siyasetçi eşleri. Bugün bana olan, yarın size olabilir" ifadelerini kullandı.

Yeni eş Tuba Torun ile eski eşi Özge Pomen arasındaki konuşmanın kaydı şöyle:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.