CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz:

"(Ardahan'da yapılması planlanan yatırım konferansı) Bunun birileri tarafından yapılması istenmiyor ancak benim şahsi meselem değil ki. Şu bilinmeli ki bu konferans yapılacak. Benim Allah'tan başka kimseden korkum yok" - "CHP ecnebi partisi değil ki bu ül

ARDAHAN (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Ardahan'da seçim öncesi verdikleri sözü tutarak bir yatırım konferansı düzenleyeceklerini ama bunun engelenmek istendiğini ileri sürerek, "Bunun birileri tarafından yapılması istenmiyor ancak benim şahsi meselem değil ki. Şu bilinmeli ki bu konferans yapılacak. Benim Allah'tan başka kimseden korkum yok." dedi.

Yılmaz, partisinin Ardahan İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada, seçim öncesi Ardahanlılara yatırım alanlarının ortaya konulacağı, işadamları, akademisyenlerin katılımıyla bir tarama konferansı düzenlemeye söz verdiklerini hatırlattı.

Bu sözlerini yerine getireceklerini ifade eden Yılmaz, "Biz Ardahan'ımıza yapıcı bir şeyler yapmaya karar verdik. Bugün gözünüz aydın, bunu gerçekleştireceğiz. Benim Ardahan halkına, burada bir yatırım konferansı yapmak için sözüm vardı. Ardahan'ın yatırım alanlarını ortaya çıkaracağımızı, genel bir tarama yapacağımızı söylemiştik. Gözümüz aydın, 11-12 Temmuz'da böyle bir konferans yapma kararını aldık." diye konuştu.

- "Konferans engellenmek isteniyor" iddiası

Yılmaz, yapacakları konferansın engellenmek istendiğini, ilgili bürokratların katılımının önlenmeye çalışıldığını öne sürerek, şunları kaydetti:

"Bunun birileri tarafından yapılması istenmiyor ancak benim şahsi meselem değil ki. Şu bilinmeli ki bu konferans yapılacak. Benim Allah'tan başka kimseden korkum yok. Şu bilinmeli ki bu konferans yapılacak. Benim Allah'tan başka kimseden korkum yok. Ardahanımız bu çaplı bir konferansı ilk kez yapacak. Çok sayıda iş adamı, belediye başkanı ve profesör gelecek. Buna 'CHP'nin yatırımı' diyorlar, ya kardeşim yatırımın CHP'si olur mu? Kim yaparsa yapsın. Kaldı k, CHP yapıyorsa taktir etmek lazım. CHP ecnebi partisi değil ki bu ülkenin partisi. Bu ülkeyi kuran bir parti. CHP'yi böyle öcüleştirmek kimin haddine. Bu konferans yapılacak. Bu dik durma meselesidir. Sizden ricam buna destek verin. Bu Ardahan'ın meselesidir. Alman gelse böyle bir konferans verse bu bürokratlar gitmeyecek mi? Fransız verse gitmeyecek mi? Mesele dik durma zamanıdır, birbirimizi yeme zamanı değil. Kimseye verecek hesabımız yok. Biz Allah için yapıyoruz bunu. Bunun arkasındaki irademiz güçlüdür. Halk için yapıyoruz. Halkamıza verdiğimiz söz için yapıyoruz. Namus için yapıyoruz. Ardahan için iyi olacak şey, bizden çıkacak. Ardahan'a ne yapmışlar ki şimdi gelip buna engel olmaya çalışıyorlar. Engel olmak isteyenleri de afişe edeceğiz. Dilimi kesmedikten sonra ben bunu konuşurum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler