Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Antalya'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Antalya'da

Bakanı Özhaseki, Antalya Valisi Karaloğlu'nu ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'na ziyarette bulundu.

Antalya'da temaslarını sürdüren Özhaseki, Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret ederek, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Kentte yapılan çalışmalar hakkında Karaloğlu'ndan bilgi alan Özhaseki, Antalya Büyükşehir Belediyesinin katı atık tesisleriyle ilgili temel atma töreninde bulunmak için geldiklerini söyledi.

Türkiye'de katı atıklarla ilgili işlerin yeni öğrenildiğini anlatan Özhaseki, "Belediyelerimiz yeni yeni yapıyorlar. Çok büyük de maliyetlerle yapıyorlar. Antalya'da çok güzel bir örneği veriliyor. Belediyenin kasasından bir lira çıkmıyor, bunun karşılığında da çok modern bir tesis yapılıyor. Bunu yerinde görmek için geldim." diye konuştu.

Antalya ile eskiden beri irtibatlarının devam ettiğini anlatan Özhaseki, kentin güzel şehir olmasının yanında, kentteki projelerin devam ettiğini belirtti.

Bakan Özhaseki, Antalya'nın ayrıcalıklı bir yeri olduğunun altını çizerek, "İnşallah bundan sonra parlayan yıldız olarak Antalya hayatiyetini devam ettirir diye ümit ediyoruz. Projeleri değerlendireceğiz, onları takip edeceğiz." dedi.

Bir gazetecinin, cinsel istismar suçuna ilişkin önergeye yönelik muhalefetten bazı eleştiriler geldiği yönündeki sorusu üzerine Özhaseki, "Dün Mecliste yoktum, o yüzden takip edemedim. Müsaade ederseniz incelemediğim, çok bilmediğim bir konuda bir şey söylemeyeyim ama benim alanımla ilgili soracaklarınız varsa eyvallah. Hakikaten takip edemedim, yoksa cevap verirdim." yanıtını verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :