Çelikkayalardan Topyekûn indirim kampanyası

Çelikkayalardan Topyekûn indirim kampanyası

Çelikkayalar AVM büyüme trendini sürdürüyor. Çelikkayalar Enflasyonla Top Yekûn Mücadele kampanyasına da tüm marketlerde geçerli olmak üzere yılsonuna kadar 600 üründe yüzde 10 indirim yapacak.

Konya’nın markası sloganıyla hizmet serüvenini devam ettiren Çelikkayalar AVM, 18. Şube olarak daha önce Afra olarak hizmet veren mağazayı bünyesine kattı. Çelikkayalar Genel Müdürü Ali Kaya, düzenlediği basın toplantısıyla, böyle bir dönemde yatırım yapmanın ülkemiz ve Konya adına büyük bir özveri ve fedakârlık olduğunu ifade ederek, “Çelikkayalar olarak, ekonomiye değer katmaya devam ediyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte de yatırımlarımıza hız kesmeden devam etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

YENİ İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ

Daha önce Afra’nin yer aldığı alışveriş merkezini bünyelerine katarak istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiklerini ifade eden Kaya, “3 bin metre kare olan yeni mağazamızda gıdadan temizliğe, manavdan şarküteriye kadar A’dan Z’ye geniş bir yelpazede ürünleri halkımıza ulaştıracağız. Bu Şehrin Markasıyız sloganıyla çıktığımız yolda Konya’ya yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Yeni yatırımlarla birlikte 100’ü aşkın yeni istihdam alanı oluşturduklarını vurgulayan Çelikkayalar Genel Müdürü Ali Kaya, ülke ve Konya ekonomisine her anlamda güç katmaya devam ettiklerine dikkati çekti. Çelikkayalar güveni ve hizmet anlayışını Konya’nın her noktasına taşımaya gayret ettiklerini vurgulayan Ali Kaya, kaliteden taviz vermeden en taze ve hesaplı ürünleri tüketiciye ulaştırma misyonlarını yeni mağazalarda da sürdüreceklerini ifade etti.

ÜRETİME ÖNEM VERECEĞİZ

Enflasyonla Top Yekûn Mücadele kampanyasına da tüm marketlerde geçerli olmak üzere yılsonuna kadar 600 üründe yüzde 10 indirim yaparak destek verdiklerini dile getiren Kaya, “Bu mücadelenin içerisinde bizde varız diyoruz ve devletimizin milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Böyle bir süreçte yatırım yaparak, yeni istihdam alanları oluşturarak bu konuda ne kadar kararlı olduğumuzu göstermiş oluyoruz. Konya esnafları, üreticileri daha çok çalışarak daha çok üreterek ekonomimize güç katmaya devam etmeli. Hepimiz üzerimize düşen görevi yaparsak ülkemizin üzerinde oynanan oyunları bozabiliriz” şeklinde konuştu. Ferit Hepokur-Memleket