ÇEDAŞ Genel Müdürü Akboğa’dan veda ziyaretleri

ÇEDAŞ Genel Müdürü Akboğa’dan veda ziyaretleri

SİVAS (AA) - ÇEDAŞ Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Ahmet Sait Akboğa, Sivas Valisi Davut Gül ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’a veda ziyaretinde...

SİVAS (AA) - ÇEDAŞ Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Ahmet Sait Akboğa, Sivas Valisi Davut Gül ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’a veda ziyaretinde bulundu.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ’deki (ÇEDAŞ) Genel Müdürlük görevinden ayrılarak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nda (EPDK) Başkan Danışmanlığı görevine atanan Ahmet Sait Akboğa, Vali Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret ederek veda ziyaretinde bulundu.

Akboğa, yerel yönetimlerle uyum içerisinde çalışmaya özen gösterdiklerini ve kentte kaliteli, kesintisiz ve sürekli elektrik dağıtım hizmetine yönelik kalıcı çözümler üretmeye gayret ettiklerini söyledi.

Vali Davut Gül, kente yapılan elektrik dağıtım alanındaki yatırımlar ve özverili çalışmaları nedeniyle Akboğa’ya teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise elektrik şebekelerinin yer altına alınmasına yönelik çalışmaları takdir ettiklerini ve bu çalışmaların kentin çehresine önemli katkıları olduğunu ifade ederek hiçbir taleplerinin ÇEDAŞ tarafından geri çevrilmediğini belirterek, Akboğa’ya EPDK’daki yeni görevinde başarılar diledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :