Çatalhöyük şehri Çumra’nın filmi tanıtıldı

Çatalhöyük şehri Çumra’nın filmi tanıtıldı

Çumra Belediyesi kültürel faaliyetler kapsamında hazırladığı Çumra tanıtım filmini düzenlenen program ile ilçede ki daire amirleri, meclis üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarına tanıttı.

Çumra Belediyesi kültürel faaliyetler kapsamında hazırladığı Çumra tanıtım filmini düzenlenen program ile ilçede ki daire amirleri, meclis üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarına  tanıttı.

Medeniyetin beşiği kentleşmenin ilk başladığı Çatalhöyük Şehri Çumra’nın kültürel , tarımsal ve her geçen yıl gelişen ekonomik yönleriyle  ele alındığı  Çumra Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım filmi Çumra’da ki daire amirleri, Meclis üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanlarına izletildi. Filmin tanıtımı öncesi film hakkında açıklamalarda bulunan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz , Çumra’yı tüm değerleri ile tanıtan  müstakil bir tanıtım filmi hazırladıklarını belirtti. Oflaz açıklamasında “ Bu  filmini hazırlamaktaki amacımız Çumra’mızı tanıtırken köklü olarak bütün yönleriyle ele almak. Çumra’mız;  gelişmiş  tarımı , endüstrisi ,  bundan sonra çok daha ivme kazanacak Organize Sanayisi ve şeker fabrikası ile Konya’mızın parlayan bir yıldızı konumunda … Bu yüzden ilçemizin müstakil bir filmi olması gerektiğine inandık. Bu maksat ile bir tanıtım filmi hazırlığı yaptık. Bu hazırlığımızı yaparken geçmişi ile barışık kimseyi ön plana çıkarmadan tüm değerleri ile sadece  Çumra’yı düşündük” diye konuştu .

Tanıtım filmini izleyen katılımcılar, Çumra'nın kültürel ve bir çok değerinin yer aldığı bu faaliyetin   hazırlanmasında Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz'a teşekkür etti.

Etiketler :