Çarpışma dizisinde FETÖ mesajları var mı?

Çarpışma dizisinde FETÖ mesajları var mı?

Ezel dizisi ile ilgili FETÖ iddiaları sonrasında yine aynı yönetmenin yer aldığı Çarpışma dizisi ile ilgili FETÖ iddiaları gündeme geldi.

Ezel dizisi ile ilgili FETÖ iddiaları sonrasında yine aynı yönetmenin yer aldığı Çarpışma dizisi ile ilgili FETÖ iddiaları gündeme geldi. Show TV ekranlarında geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Çarpışma dizisinde FETÖ ile ilgili mesajların yer aldığı iddia ediliyor.Peki Çarpışma dizisinde FETÖ mesajları var mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Nihat Genç "Dizilerdeki FETÖ şifrelerinde son durum" adlı yazısında Çarpışma dizisi ve FETÖ arasındaki ilişkiyi kaleme aldı.

İşte Nihat Genç'in Oda TV'de yer alan "Dizilerdeki FETÖ şifrelerinde son durum" yazısı;

FETÖ’cü itirafçılar (mahkeme tutanaklarına geçti) FETÖ'nün örgüt içindeki kod isminin “dayı” olduğunu itiraf ettiler, ki Ezel dizisi “dayı”nın dizisiydi, geçen yazılarımızda bu FETÖ’cü diziyi deşifre ettik.

Yetmedi, aynı yönetmenin bugünlerde Show TV'de yayınlanan Çarpışma dizisine gönderme yaparak, FETÖ’cüler Çarpışma dizisinde FETÖ’cü gizli işaret ve mesajlara usul usul başladılar, demiştik. Ki dizinin son dakikalarında trafik polisi (Fethullah Hoca Efendi'nin baş harflerini kodlayıp) “Plakayı veriyorum Fatsa Giresun Hatay” diye anons yaptığını söylemiştik.

İşte Show TV'de dün akşam yayınlanan Çarpışma adlı dizinin tekrarında bu şifreli anonsu '"kaldırdılar".

Neden kaldırdılar, ifşa oldukları için.

Yakayı ele verip yakalandıkları yani deşifre oldukları için. Çarpışma dizisini çekenler kuşkuları dağıtmak için daha önceki örneklerden bildiğimiz üzere, dizinin ilerleyen bölümlerinde mutlaka Atatürk'e, Türk Bayrağı'na ağır romantik, ağlamaklı sahneler yerleştireceği açıktır.

Ancak Çarpışma dizisi deşifre olduğu ve artık dizinin "takipte" "gözetim" altına alındığını çok iyi anlayan prodüksiyonun, bu dizi çok tutulsa dahi birkaç bölüm sonra yayından kaldırılacağına artık kesin gözüyle bakabiliriz.

Ay Yapım’ın heyecanla beklenen yeni dizisi ‘Çarpışma’, 22 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de başladı.

4 ARABANIN ÇARPIŞMASIYLA KESİŞEN HAYATLAR

Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı ‘Çarpışma’, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Kadir’, Elçin Sangu’nun ‘Zeynep’, Onur Saylak’ın ‘Veli Cevher’, Alperen Duymaz’ın ‘Kerem’, Melisa Aslı Pamuk’un ‘Cemre’ karakterlerini canlandırdıkları ‘Çarpışma’nın yönetmenliğini Uluç Bayraktar yapıyor, senaryosunu Ali Aydın kaleme alıyor.

Ay Yapım imzalı yeni dizi Çarpışma, Show TV ekranlarına gelmek için gün sayıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk'un başrollerde oynadığı dizinin yayın tarihi belli oldu