Çankaya'daki restoranda yaşanan silahlı saldırıda 4 gözaltı

Çankaya'daki restoranda yaşanan silahlı saldırıda 4 gözaltı

Çankaya'da bir restoranda meydana gelen silahlı saldırıda 6 kişi yaralanırken, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Saldırıda yaralanan 6 kişi ise taburcu edildi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, 20 Kasım sabahı bir restoranda meydana gelen silahlı saldırı sonrasında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı.

Restoranda yemek yiyen bir gruba yönelik gerçekleşen saldırıda 6 kişi hafif yaralanmıştı.

Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, ruhsatsız 3 tabanca ele geçirildi. Ayrıca, daha önce "Ayhan Bora Kaplan" operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve saldırıda yaralandığı iddia edilen S.S.'nin de bulunduğu 6 yaralının taburcu edildiği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında halen 2 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi. Olayın detayları ve gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri polis tarafından titizlikle incelenirken, kamuoyu olayın gelişmelerini yakından takip etmeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.