Çankaya Belediyesi 315 bebeği hediyelerle karşıladı

Çankaya Belediyesi 315 bebeği hediyelerle karşıladı

Çankaya Belediyesi, “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında Çankaya’da dünyaya gelen 315 bebeği hediyelerle karşıladı

ANKARA (AA)- Çankaya Belediyesi, “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında Çankaya’da dünyaya gelen 315 bebeği hediyelerle karşıladı.

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir yıl önce başlatılan “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında 2016 yılı başından bu yana 315 bebeğe "Hoş Geldin Bebek Seti" hediye edildi.

Halk Sağlığı Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren “Hoş Geldin Bebek” ekibinde görevli sağlık personeli, 315 bebeği ziyaret ederek 3-6 aylık bebek ihtiyaçlarının bulunduğu hediye setini ailelere sundu. Proje kapsamında ailelere "anne ve çocuk sağlığı" konusunda bilgiler verilirken, anne sütünün önemi ile bebek bakımında dikkat edilmesi gereken hususları içeren broşür de verildi. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in kutlama kartı da ailelere iletildi. Sağlık görevlileri ihtiyaca göre ailelere bebek bezi ve kıyafet desteğinde de bulundu.

Ekipler, ziyarete gittikleri evin diğer çocuklarına da kırtasiye ürünleri, saat, oyuncak, giysi ve Çankaya Çocuk Kitapları serilerinden oluşan hediyeler verdi.

Çankaya Belediyesi’nin "Hoş Geldin Bebek" setini talep eden vatandaşlar, Çankaya Halk Sağlığı Merkezi’nin 0850 455 02 65 numaralı telefonunu arayarak bilgi alabilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :