Canı sıkılan genç kız vakit geçirmek için koca şehri ayağa kaldırdı

Canı sıkılan genç kız vakit geçirmek için koca şehri ayağa kaldırdı

Nevşehir'de 16 yaşındaki S.K., Sahte İhbarla Büyük Bir Polis Operasyonunu Tetikledi.

Nevşehir'de yaşanan olayda, 16 yaşındaki genç kız S.K., 112 acil çağrı merkezine sahte bir ihbarda bulunarak büyük bir polis operasyonunu başlattı. Olayın detaylarına göre, Van'ın Erçiş ilçesinden Nevşehir'e teyzesini ziyarete gelen genç kız, sıkılmış olacak ki dikkat çekici bir planı hayata geçirdi.

S.K., 112 çağrı merkezini arayarak adının Damla K. olduğunu ve Erzurum'dan Nevşehir'e geldikten sonra kaçırıldığını iddia etti. Ayrıca, kendisine alkol içirilerek cinsel tacize uğradığını ve ağaçlık bir alanda terk edildiğini söyledi. İhbarı değerlendiren Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti ve yaklaşık 300 polis memuru, S.K.'nin verdiği adreslere yönlendirildi.

Ancak genç kız, her seferinde farklı adresler vererek polis ekiplerini farklı bölgelerde arama yapmaya zorladı. Gece ilerledikçe, kendisinin bir evde tutulduğunu iddia etmesi üzerine polis ekipleri aramaları 2000 Evler, 15 Temmuz ve Güzel Yurt mahallelerine yoğunlaştırdı. S.K. sürekli olarak 112 çağrı merkezi ile iletişim halindeydi ve polis sirenlerini duyduğunu söyleyince polis ekipleri şehrin sokaklarında ara ara siren çalmaya başladı.

Polis ekipleri, genç kızın tarif ettiği her noktayı dikkatlice aradı. Yaklaşık 5 saat süren aramaların ardından, farklı noktalarda bekleyen bir ekip 2000 Evler Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 2. katında telefon ışığı gördü. Işığın yandığı eve giden polisler, 112 çağrı merkezini arayarak S.K.'yi gözaltına aldı.

Yaklaşık 5 saat süren titiz çalışma sonucunda yakalanan S.K.'nin Van'ın Erçiş ilçesinde ikamet ettiği ve Nevşehir'de bulunan teyzesini ziyaret için geldiği ortaya çıktı. Genç kızın, şifresini teyzesi değiştirdiği için internete giremediği ve telefonunda sim kart olmadığı için de vakit geçirmek için acil çağrı merkezini aradığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.