Canan Kaftancıoğlu'ndan TSK'ya iftira atan yandaşı Fincancı'ya tam destek! Mermileri böyle savundu

Canan Kaftancıoğlu'ndan TSK'ya iftira atan yandaşı Fincancı'ya tam destek! Mermileri böyle savundu

"TSK kimyasal silah kullanıyor" iddiasıyla tepki toplayan TTB Şebnem Korur Fincancı, gözaltına alındı, evinde yapılan aramalarda örgütsel el kitabı ve kalaşnikof mermileri bulundu. Canan Kaftancıoğlu'nun destek paylaşımı yine şaşırtmadı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığı iftirasını gündeme taşıyan Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın 20 Ekim'deki PKK/ YPG silahlı terör örgütünün sözde yayın organına yaptığı açıklamalar üzerine harekete geçti. Fincancı, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan İstanbul Kadıköy'deki evinde gözaltına alınarak Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

TTB İÇİN YENİDEN YAPILANMA TALEBİ

Ayrıca Cumhuriyet Başsavcılığı Fincancı'nın Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanlığı görevine, son verilmesini talep etti. Başsavcılık, yeni merkez konseyi başkanı seçilmesi için nöbetçi asliye hukuk mahkemesi nezdinde talep bulundu. Savcılık merkez ve tabip odalarındaki sorumlu organların da görevlerine son verilmesi talep etti.

EVİNDE KALAŞNİKOF MERMİLERİ BULUNDU

Gözaltına alınan Fincancı'nın evinde yapılan aramada örgütsel el kitabı ve kalaşnikof mermileri ele geçirildi. Öte yandan TTB Başkanı Fincancı'nın gözaltına alınma görüntüleri de ortaya çıktı.

Terör propagandası yapmak suçuyla Ankara Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul’da gözaltına alınan Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. Fincancı detaylı ifadesinin alınması kapsamında Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü binasına getirildi. Fincancı'nın ifadesi alındıktan sonra mahkemeye verilmesi bekleniyor.

CANAN KAFTANCIOĞLU: KORKMAYIN ONLAR SİZİN İYİLİĞİNİZ İÇİNDİR

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gözaltına alınan Fincancı'nın evinde bulunanlarla ilgili, "Sevgili emniyet mensupları bir Adli Tıpçının evinde, iş yerinde arama yaparsanız eğer ayı haricinde (adli olaya karışmışsa o da olabilir:) kemik, başkasına ait kıl, tüy, kesici-delici alet ve ateşli silah materyalleriyle karşılaşabilirsiniz. Korkmayın onlar sizin iyiliğiniz için.

Vergilerimizle yayın yapan trthaber size ise daha yaratıcı bir önerim olacak sadece Evinde kesin kemik materyali vardır (mesleğine aşık ve evine iş getirir, benden söylemesi) Daha etkili bir gerilim müziği eşliğinde ŞKF’nin yediği insanların kemiklerine ulaştık videosu iyi gider" paylaşımıyla tepki topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler