Çalımbay, Aatif’i istiyor

Çalımbay, Aatif’i istiyor

Rıza Çalımbay, eski öğrencisi Fenerbahçeli, Aatif Chahechouhe’yu takımında görmek istediğini ifade etti

 

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'den eski öğrencisi Aatif Chahechouhe’yu takımında görmek istediğini ifade etti. Geride kalan sezonu Trabzonspor’da tamamladıktan sonra ayrılan ve Konyaspor’a imza atan Rıza Çalımbay, sezona damga vuracak bir kadro kurmanın hazırlığını yapıyor. Lig Radyo’da konuşan Çalımbay, Çalımbay, “Aatif’ı Türkiye’ye ben getirdim. Onu çok severim, karakterli ve kaliteli bir oyuncu. Konyaspor’a gelmesini istiyorum, çok katkı sağlar” ifadelerini kullandı.

HERKES KEYİFLE İZLEYECEK

Yeni sezonda sıkıntı yaşamayan bir Konyaspor oluşturacaklarına vurgu yapan Çalımbay, şöyle devam etti: “Hedefi olan bir takıma geldik. Zirveye oynayan bir Konyaspor için çalışıyoruz. Yönetimle takviyeler konusunda aynı fikirdeyiz. Herkesin keyifle izleyeceği bir Konyaspor geliyor."

DAHA ÖNCE DE KONYASPOR’UN GÜNDEMİNE GELMİŞTİ

Aatif Chahechouhe, daha önceki sezonlarda da  Konyaspor’un gündemine gelmiş, ancak bu konuda gelişmem kaydedilememişti. 31 yaşındaki Faslı oyuncu, Türkiye’de ilk geldiği Sivasspor’da yıldızı parlayıp gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Aatif Türkiye kariyerinde 218 maçta 68 gol kaydetti. Aatif Chahechouhe’nun Fenerbahçe’yle 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor.