Çakırgil gönül dostları ile buluştu

Çakırgil gönül dostları ile buluştu

Star Gazetesi Yazarı Selahaddin Eş Çakırgil Konya İl Halk Kütüphanesi'nde konferansının ardından Aziziye Kafe’de gönül dostlarıyla buluştu.

 

Star Gazetesi Yazarı Selahaddin Eş Çakırgil okurları ve severleriyle buluşmaya devam ediyor. Türkiye’de birçok ilde severleriyle buluşan Yazar Çakırgil Konya İl Halk Kütüphanesi’nde okurlarına konferans verdi. Çakırgil buradaki konferansın ardından Aziziye Kafe’de düzenlenen organizasyonla gönül dostlarıyla buluştu. Sohbet eşliğinde geçen buluşmada, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Memleket Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adem Alemdar, NEÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Önder Kutlu, MAZLUMDER Konya Şube Başkanı Derviş Argun ve birçok okuru katıldı.

selahaddin-es-cakirggil-(1)-002.jpg

TÜRKİYE VE ORTADOĞU YAKIN TARİHİNİ ANLATTI

Türkiye Yakın Tarihi’nden bazı olayları anlatan Yazar Çakırgil, yeni Türkiye’nin ortaya çıkmasında AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleri sayesinde olduğunu söyledi. Çakırgil daha sonra Ortadoğu’da meydana gelen Arap Baharı, olayları üzerinde durdu. Türkiye’deki darbeleri de ele alan Çakırgil, 15 Temmuz hani darbe girişiminin detaylarını anlattı. Türkiye’de Gezi olayları ile başlayan sürecin bir darbe girişimi olduğunu anlatan Çakırgil devamında gelen 17-25 Aralık olayları, MİT Tırları operasyonu ve 15 Temmuz hain darbe girişimi ele aldı. Sohbet havasında geçen toplantı sonunda Çakırgil katılımcıların sorularına cevap verdi. Servet R. Çolak-Memleket

selahaddin-es-cakirggil-(12).jpg

 

Etiketler :