Büyükbaş Hayvan Kremini Vücutlarına Süren Yaşlı Çift Hastanelik Oldu

Büyükbaş Hayvan Kremini Vücutlarına Süren Yaşlı Çift Hastanelik Oldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan bir yaşlı çift, kaşıntı sorununu çözmek için büyükbaş hayvanlar için kullanılan kremi vücutlarına sürünce, hastanelik oldular. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Kamile K. (54) ve eşi Fuat K. (76), yaşadıkları kaşıntı sorununa çözüm ararken, tuhaf bir olayla karşılaştı. Orhaniye Mahallesi Yenişehir Caddesi'ndeki evlerinde, vücutlarında başlayan kaşıntıları bir süre sonra kusma ve artan rahatsızlık hissi izledi.

Yaşlı çift, kaşıntıyı önlemek amacıyla büyükbaş hayvanlar için kullanılan parazit kremi kullanma kararı aldı. Ancak, kremi vücutlarına sürdükten kısa bir süre sonra sağlık durumları daha da kötüleşti. Aileleri durumu fark ederek hemen 112 ambulansını çağırdı.

Olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kamile K. ve Fuat K., yapılan kontroller sonucunda uyuz oldukları tespit edildi. Yaşlı çift, hastanenin ilgili servisinde tedavi altına alındı.

Polis, yaşanan olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Yaşlı çiftin sağlık durumu hakkında bilgi veren yetkililer, insan sağlığı için tasarlanmayan ürünlerin kullanımının ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği uyarısında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.