Büyük Zafer'in 97. yıl dönümü

Büyük Zafer'in 97. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla, Suşehri ve Ulaş ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Şarkışla...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla, Suşehri ve Ulaş ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Şarkışla Kaymakamı Mehmet Erdem makamında tebrikleri kabul etti.

Daha sonra 15 Temmuz Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına Kaymakam Mehmet Erdem ve Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz çelenk bıraktı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Personel Asteğmen Tarık Ziya Ayvaz yaptı, öğrenciler şiir okudu.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde şehit aileleri, gazi ve yakınlarına yapılan ikramın ardından Şarkışla Garnizon Şehitliğine geçilerek burada dua edildi.

- Suşehri

Suşehri ilçesinde Hükümet Konağı önünde tören gerçekleştirildi. Kaymakam Vekili Çağlar Partal ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Personel Astsubay Salih Yıldız yaptı.

Tören sonrası Kaymakam Vekili Çağlar Partal, Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul etti.

- Ulaş

Ulaş ilçesinde Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na Kaymakam Vekili Halil Dalak ve Belediye Başkanı Turan İlbey çelenk sundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Uzman Çavuş Samet Olpak yaptı.

Daha sonra Ulaş Kaymakam vekili Halil Dalak makamında tebrikleri kabul etti.

Törene, İlçe Jandarma Bölük Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ferhat Akçay, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Hacı Bilen, İl Genel Meclis Üyeleri Hikmet Kuruçay ve Ahmet Gencer, gaziler, askerler, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :