Bu yaz düğünü vardı! Uzman Çavuş İslam Sancak Pençe-Kilit operasyonunda çatışmada şehit oldu

Bu yaz düğünü vardı! Uzman Çavuş İslam Sancak Pençe-Kilit operasyonunda çatışmada şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, dün teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş İslam Sancak'In şehit olduğunu açıkladı. Samsunlu şehit Sancak'ın 1 yıl önce nişanlanmış ve bu yaz evlenmeye hazırlanıyordu

Samsunlu Piyade Uzman Çavuş İslam Sancak, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu. Şehit İslam Sancak'ın 1 yıl önce nişanlandığı ve bu yaz için evlilik hazırlığında olduğu öğrenildi.

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden gelen şehit haberleri ile tüm Türkiye yasa boğuldu. Kahramanlarımız bölgeyi kıskaca alıp, mağaraları didik didik ederken, havadan da terör inleri bir bir yok edildi. Milli Savunma Bakanlığı ise Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 16 PKK'lı teröristin daha etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Pençe-Kilit Operasyonu'nda 29 Mayıs'ta yaralanan Samsun Tekkeköy nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş İslam Sancak'ın şehadet haberi Samsun'un Tekkeköy ilçesi Erenköy Mahallesi'nde yaşayan ailesine yetkililer tarafından ulaştırıldı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 29 Mayıs 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. İslam Sancak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

ŞEHİT İSLAM SANCAK ERENKÖY'DE DEFNEDİLECEK

Samsun'un Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar yaptığı paylaşımda, "Kuzey Irak'ta yürütülen operasyonda ilçemizin yiğit evladı Erenköy Mahallemiz sakinlerinden P. Uzm. Çvş. İslam Sancak şehit olmuştur. Şehidimizin cenazesi bugün Erenköy Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir" dedi.

BU YAZ EVLENECEKTİ

Erenköy Mahalle Muhtarı Muzaffer Karmil ise, şehit İslam Sancak'ın 1 yıl önce nişanlandığını ve bu yaz için evlilik hazırlığı yaptığını ifade etti. Şehit İslam Sancak'ın cenazesi Samsun-Çarşamba

Havalimanı'na getirildikten sonra ikindi namazını müteakip Erenköy Aile Mezarlığı'na defnedilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.