Bu levhayı gören durup fotoğraf çekiniyor

Bu levhayı gören durup fotoğraf çekiniyor

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Dont Mahallesi'nin giriş ve çıkışındaki "Dont" yazılı levha, Fethiye-Antalya karayolunda seyahat eden tatilcilerin...

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Dont Mahallesi'nin giriş ve çıkışındaki "Dont" yazılı levha, Fethiye-Antalya karayolunda seyahat eden tatilcilerin ilgisini çekiyor.

Fethiye-Antalya karayolunun 60 ve 65'inci kilometreleri arasında yer alan Dont Mahallesi levhasının önünde duran vatandaşlar, levha ile fotoğraf çekiniyor. Sosyal medyada da paylaşılan fotoğrafların altına yazılan yorumlar ise gülümsetiyor.

Levha önünde arkadaşlarıyla fotoğraf çekilen Hülya Kulalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, levhanın çok ilginç olduğunu ve önünde fotoğraf çekildiğini bildirdi.

Bölgeye tatile gelenlerin de levha ile fotoğraf çektirerek sosyal medya hesaplarında paylaşım yaptığını belirten Kulalı, "Fethiye'ye farklı illerden tatile gelenlerin burada çekilmiş fotoğraflarını gördüm. Fethiye'de yaşıyorum ve ben de buraya gelip fotoğraf çekinmek istedim. Buraya tatile gelenler de bu levha önünde fotoğraf çektirebilir." dedi.

Dont Mahallesi, resmi kayıtlarda 2015'e kadar Yayla Esenköy olarak yer almış, mahalle sakinlerinin Seydikemer Belediyesine başvurarak halk arasında bilinen eski ismini geri istemişti.

Seydikemer Belediye Meclisi kararıyla 5 Şubat 2015’te mahalleye "Dont" ismi verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :