Bu fotoğraf bugün çekildi! Gökyüzü tamamen bulutlarla kapandı! Konya hava durumu raporları da yenilendi

Bu fotoğraf bugün çekildi! Gökyüzü tamamen bulutlarla kapandı! Konya hava durumu raporları da yenilendi

Konya büyük kar yağışını bekliyor. Bahar mevsiminin ilk günlerini güneşli bir havayla geçiren Konya'da önümüzdeki en az 4 gün kar yağışı bekleniyor. Ayrıca sıcaklıkların da eksi seviyelerde sürmesi bekleniyor. Konya hava durum raporları yenilendi.

Yurdun tamamında etkili olacağı Meteoroloji tahminlerine yansıyan kar yağışını getiren bulutlar gökyüzünü sardı. Sıcaklıklar da Mart ayının ilk günlerine göre oldukça düştü. Kar yağışının bu gece saatlerinden yarın sabaha kadar süreceği açıklandı.

KONYA HAVA DURUMU

Hava sıcaklıklarının henüz sıfır derecenin üstünde olduğu Konya'da bu gece yoğun kar yağışı şehirle buluşacak. 10 Mart Perşembe günü ise hava sıcaklığının eksi değerlere inmesi ve kar yağışının da süreceği açıklandı.

Özellikle yüksek kesimlerde ve güney kesimlerde en üst seviyede görülmesi beklenen kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanabileceği bildirildi.

Konya'nın gökyüzünü kaplayan bulutlar uydu kameralarınca kaydedildi. Son gelen görüntülerde Konya'nın tamamının kapalı olduğu görülüyor.

konya-gokyuzu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum