Bu 4 Şehire Dikkat! Sistem Kuruldu, Canınız Yanmasın

Bu 4 Şehire Dikkat! Sistem Kuruldu, Canınız Yanmasın

Sistem Kuruldu, Canınız Yanmasın: Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da Hız İhlal Tespit Sistemleri Devrede!

Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemleri İle Trafik Güvenliği Artıyor

Türkiye'de sürücülerin korkulu rüyası haline gelen "Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemleri," trafik güvenliği için gerekli bir adım olarak daha fazla bölgeye yayılıyor. Artık sadece radar araçlarının olduğu bölgelerde değil, yol boyunca hız kontrolü yapmanız gereken 4 yeni ilde bu sistem aktif hale getirildi.

Bu sistemlerin amacı, şehirlerarası karayollarında sıkça meydana gelen hız nedenli trafik kazalarını önlemek ve güvenli trafik akışını sağlamaktır. Bu çerçevede, Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illeri sınırları içinde çalışmalar tamamlandı ve sistem başarıyla devreye alındı.

Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da Hız Yapan Yanacak

Toplamda 33 "Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemi" ile, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü, 2 Ekim tarihinden itibaren hız ihlali yapan sürücülere idari yaptırım kararı uygulamaya başladı. Hız koridorlarının bulunduğu güzergahlarda, sürücülerin bilgilendirilmesi için gerekli işaretlemeler yapıldı.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamanın öncelikleri olduğunu belirterek, sürücülerin yasal hız sınırları ve diğer trafik kurallarına uymalarının önemini vurguladı.

Sürücüler için güvenli bir yolculuk deneyimi sunmayı hedefleyen bu sistemler, trafikteki güvenlik standartlarını yükselterek kazaları önlemeye yardımcı olacak. Sürücüler, yeni bölgelerde bu sistemlerin devrede olduğunu unutmamalı ve hız sınırlarına uyarak trafik kurallarına saygı göstermelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.