BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay:

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay:

"FETÖ ile bağlantısı olan kişi ve kurumlarla ilgili yürütülen soruşturmaların hızla tamamlanacağına eminiz. Devletimize, adli makamlara ve emniyet güçlerimize bu noktada güveniyor ve tam destek veriyoruz"

BURSA (AA) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olan kişi ve kurumlarla ilgili yürütülen soruşturmaların hızla tamamlanacağına eminiz. Devletimize, adli makamlara ve emniyet güçlerimize bu noktada güveniyor ve tam destek veriyoruz." ifadesini kullandı.

Burkay yaptığı yazılı açıklamada, FETÖ'nün tüm kurum ve kuruluşlardan silineceğine inandığını, örgütle ilgili soruşturmaların hızla tamamlanacağından emin olduğunu belirtti.

Bursa iş dünyasının da içinde olduğu, ülke genelinde yürütülen soruşturma sürecini değerlendiren Burkay, şunları kaydetti:

"FETÖ ile bağlantısı olan kişi ve kurumlarla ilgili yürütülen soruşturmaların hızla tamamlanacağına eminiz. Devletimize, adli makamlara ve emniyet güçlerimize bu noktada güveniyor ve tam destek veriyoruz. Titizlikle yürütüldüğünden kuşkumuzun olmadığı soruşturmaların ardından adaletin tam olarak tecelli edeceğine inanıyoruz. Yaşadığımız bu dönemi de ülkemiz ve milletimiz için hayırlı görüyoruz. Kamudan özel sektöre, sivil toplum kuruluşlarından medyaya kadar her alanda gerçek vatanseverlerin iş başında olması gerekir. Güçlü bir demokrasi ve ekonomiyle Türkiye'yi çok daha güzel yarınlara taşıyacağız. Bizim asli görevimiz, ülkemizin aydınlık geleceği için daha çok çalışmak, daha fazla yatırım yapmak ve daha fazla üretmektir. BTSO olarak bu noktada üzerimize düşen rolün gereğini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :