Bozkır'da coşkulu açılış

Bozkır'da coşkulu açılış

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Milletvekili Ziya Altunyaldız, Bozkır'da esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Bozkır'da esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Altay, göreve geldikleri günden bugüne kadar Bozkır'a güncel bedelle 1 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi.

Bozkır'da coşkulu açılış

Başkan Altay ve beraberindekiler, Bozkır Belediyesi'ni ziyaret etti ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ile bir araya geldi. Burada tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi aldılar. Daha sonra AK Parti Bozkır Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldılar. Açılışta konuşan AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Hasan Hıncal, Cumhur İttifakı'nın adaylarına destek çağrısında bulundu.

Bozkır'da coşkulu açılış

Bozkır Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Sadettin Saygı, yapılan hizmetleri anlatarak, destek çağrısında bulundu. Başkan Altay ise, Konya'nın geniş coğrafyasında hizmet verdiklerini belirterek, Bozkır'a yapılan yatırımlardan bahsetti. Altay, "Üçlü olalım, güçlü olalım" diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Bozkır'da coşkulu açılış

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız da, ülke ve şehirlerin daha iyi temsil edilmesi için çalıştıklarını ifade etti. Bozkır'daki esnafları da ziyaret eden Altay, kolaylıklar diledi.

Bu ziyarette önceki dönem AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da bir konuşma yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.