Böyle duyurdular: Türkiye savaşın sonunu biliyor

Böyle duyurdular: Türkiye savaşın sonunu biliyor

Türk savunma firması STM tarafından geliştirilen Gemi Muharebe ve Etkinlik Değerlendirme Modeli (GEMED), Türk donanmasının deniz muharebelerindeki etkinliğini büyük ölçüde artıracak.

GEMED Projesi Türk Donanmasının Deniz Harp Yeteneklerini Güçlendiriyor

Türkiye'nin savunma teknolojileri alanındaki atılımları devam ediyor. STM Savunma tarafından geliştirilen Gemi Muharebe ve Etkinlik Değerlendirme Modeli (GEMED) projesi, Türk donanmasının deniz muharebelerindeki yeteneklerini önemli ölçüde artırmayı hedefliyor. Bu yenilikçi proje sayesinde Türk donanması, deniz savaşlarının sonunu öngörmek ve taktik yeteneklerini geliştirmek için sanal savaş senaryolarını kullanabilecek.

turkiye-savasin-sonunu-biliyor-2.jpg

GEMED Projesi ile Türk Donanması Savaşa Hazırlık Seviyesini Artırıyor

GEMED projesi, Türk donanmasının savaşa hazır olma düzeyini yükseltmeyi amaçlıyor. STM Savunma mühendisleri tarafından geliştirilen bu sistem, muharebe etkinliği değerlendirme, gemi tasarımı, modernizasyonu ve tedariği için karar destek ve taktik geliştirme amacıyla kullanılıyor. Projenin önemli bir özelliği, deniz, hava ve su altı operasyonlarına yönelik 40'tan fazla görev uygulamasını içermesi.

turkiye-savasin-sonunu-biliyor.jpg

GEMED Projesi ile Deniz Harp Senaryoları Sanal Ortamda Analiz Ediliyor

GEMED projesi, Türk donanmasının deniz harp senaryolarını önceden sanal ortamda analiz etmesine imkan tanıyor. Kullanıcılar, farklı platform sistem konfigürasyonları, karar mekanizmaları ve davranışlar için farklı ortam şartlarında deney tasarlayabilirken, simülasyon sonuçlarını çok kriterli karar verme teknikleri ile analiz edebilme yeteneğine sahipler. Bu proje, Türk deniz savaş gemilerinin analiz, tedarik, sistem ve taktik geliştirme yeteneklerine güç katmayı amaçlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.