Bosnalı "mıknatıs adam" ilgi odağı oldu

Bosnalı "mıknatıs adam" ilgi odağı oldu

Bosna Hersek'in Bihaç şehrinde yaşayan Halilagic, tesadüfen keşfettiği mıknatıs özelliği ile yakınlarının ilgi odağı haline geldi- Halilagic: "Bu özelliğimi duyan yakınlarım ellerinde kaşık, çatal ve metal tabaklarla ziyaretime gelip bu metallerin vücudum

BİHAÇ (AA) - BESİM MİLAH - Bosna Hersek'in kuzeybatısındaki Bihaç şehrinde yaşayan Nermin Halilagic, kahvaltıda tesadüfen keşfettiği mıknatıs özelliği ile yakınlarının ilgi odağı haline geldi.

Vücudu sadece metal eşyaları değil, plastik nesneleri de çeken 39 yaşındaki Halilagic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yeteneğini nasıl keşfettiğini ve sonrasında neler yaşadığını anlattı.

Birkaç gün önce eşi ile kahvaltı ettiği sırada metal bir kaşığın göğsüne yapıştığını söyleyen Halilagic, "Böyle bir özelliğe sahip olduğumu o sabah keşfettim. O günün öncesinde de ailemi ve aynı kahvaltı masasını rüyamda görmüştüm. Dejavu gibi bir şey oldu." diye konuştu.

Bihaç'taki bir kasapta çalıştığını aktaran Halilagic, "Bu özelliğimi duyan yakınlarım ellerinde kaşık, çatal ve metal tabaklarla ziyaretime gelip bu metallerin vücuduma nasıl yapıştığını izliyor." ifadelerini kullandı.

Halilagic, arkadaşlarının ilk önce böyle bir şeye inanmadığını belirterek, "Kendi vücutlarında da aynı şeyi denediler ancak girişimleri olumsuz sonuçlandı, kahkahalar havada uçuştu." dedi.

Eşinin ve yakınlarının hala bu duruma şaşkın olduğunu dile getiren Halilagic, mıknatıs özelliğinin geçici olup olmadığını ve hayatında bundan sonra kendisini nelerin beklediğini "tahmin edemediğini" ifade etti.

- Birçok kez trafik kazası yaptı

Mıknatıs özelliğini kazanmasına etki edebilecek olaylara dikkati çeken Halilagic, "Gençliğimde bir kez trafik kazası yaptım. Bir keresinde kaskım olmadan motosikletten düştüm. Bir keresinde motorla otomobile çarptım. Ayaklarım ters döndü. Beni yerden kaldıranlar bilinçsizce ayaklarımı düzeltti. Kazayı bir çizik olmadan atlattım." dedi.

Halilagic, çocukken de kaykayı ile kamyonun altına girdiğini anlatarak, tüm bu yaşanan kazalara rağmen hala hayatta kalmasını "verilmiş sadakam varmış" ifadeleriyle değerlendirdi.

Ailesinin ve yakınlarının durumundan endişe duyduğunu söyleyen Halilagic, doktorların herhangi bir hastalığı olmadığını belirttiğini aktardı.

Halilagic, hayatının hiçbir döneminde ağır hastalık geçirmediğini belirterek, "Tedaviye ihtiyaç duyduğum durumlar olmadı. Turp gibiyim." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :