Bodrum'daki köpek hırsızlığı

Bodrum'daki köpek hırsızlığı

Çalınma anı güvenlik kamerasına yansıyan Alman çoban köpeği, çıkan haberlerin ardından sahiplerine teslim edildi

MUĞLA (AA) - Bodrum'da çalınma anı güvenlik kamerasına yansıyan Alman çoban köpeği, basında yer alan haberlerin ardından sahiplerine teslim edildi.

İlçede kuaförlük yaparak geçimlerini sağlayan ve düğün hazırlığında olan Suriye uyruklu Hussein Alali ile Su Saklı'ya ait 4 aylık "Black" isimli köpek, yaklaşık 10 gün önce evlerinin bahçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından alınmıştı. 

Güvenlik kamerasına da yansıyan olayla ilgili haberin basında yer almasından kısa süre sonra köpeğin sahiplerini arayan bir kişi, hayvanın kendilerinde olduğunu ve teslim etmek istediklerini söyledi. Duruma çok sevinen çift, kendilerine verilen adrese giderek köpeklerini teslim aldı. 

Çok mutlu olduğunu dile getiren Su Saklı, köpeğinin bu kadar erken bulunmasını beklemediğini söyledi.

Medyada çıkan haberlerden birkaç saat sonra bir kişinin kendisini telefonla aradığını anlatan Saklı, "İlk başta şaka sandım. Olayda onların hiçbir suçu yokmuş" dedi.

Köpeğini teslim eden kişilere teşekkür eden Saklı, "Onlardan şikayetçi değilim. Tek suçlu, görüntülerde görülen diğer kadınmış. Köpeği onlara veren o kadınmış. Bizim arka caddemizde oturuyordu ama şimdi taşınmış. Çalınmadan önce köpeğimizin fotoğraflarını çekerek sosyal medyada 'sahipsiz köpek' diye yayınlamış. O bayandan şikayetçiyim sonuna kadar bu işi takip edeceğim" diye konuştu.

Yuvasına kavuşan 4 aylık köpek, sahipleriyle bir süre oyun oynadı.

Öte yandan Gümbet Mahallesi'nde çalındığı belirtilen Kırgızistan uyruklu Meerim Sadyrova'ya ait Sibirya kurdu cinsi "Stella" isimli köpeğin aranmasına ise devam edildiği öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı