Bodrum'da ev yangını

Bodrum'da ev yangını

Yanan evin üst katında yaşayan ve dumandan etkilenen yaşlı kadına, sağlık ekiplerince müdahale edildi

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Bitez Mahallesi Kocataş Caddesi'nde iki katlı bir evin birinci katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Boş olan evden dumanların yükseldiğini gören mahalleli, durumu itfaiye ve polise bildirdi.

Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, evin büyük bir kısmını etkisi altına alan yangına müdahale etti. Yoğun duman nedeniyle ekiplerin güçlükle çalışma yürüttüğü yangın, uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alındı.

Yangın nedeniyle evin büyük bir bölümünde maddi hasar oluştu.

Yanan evi kardeşinin kendisine emanet olarak bıraktığını ifade eden Fatoş Ay, yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığını söyledi.

Kardeşinin İstanbul'da yaşadığını belirten Ay, "Evde kimse yoktu. Yangının nasıl çıktığını bilmiyorum. Çevredeki komşuların haber vermesiyle öğrendim. İtfaiye ekipleri gereken çalışmayı yapıyor. İncelemenin ardından çıkış sebebi anlaşılacak." dedi.

Öte yandan yangın sırasında yanan evin üst katında çocuklarıyla birlikte yaşamını sürdüren ve dumandan etkilenen Sevim Yıldırım'a (69) 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edildi.

Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :