Bırakın gidin

Bırakın gidin

Konya halkının ve spor kamuoyunun istifa çağrılarına kulak tıkayan Atiker Konyaspor yönetiminin koltuğa sımsıkı sarılması düşündürücü bulunurken şehrin en değerlerinden Konyaspor geri dönülmez bir karanlığın içine doğru sürükleniyor

 

YÖNETİM ARTIK YALNIZ

Konya halkının ve spor kamuoyunun istifa çağrılarına kulak tıkayan ve koltuğu bırakmayan Atiker Konyaspor yönetimi, takımı göz göre göre çıkmaza sürüklüyor. Atiker Konyaspor yönetimi an itibariyle hem taraftarlar nezdinde hem Konya halkı nezdinde hem de spor kamuoyu nezdinde yalnız kaldı.

BYLOCK SKANDALI SONRASI KONGREYE GİDİLMELİYDİ

Konya’nın en önemli marka değerlerinden Atiker Konyaspor’un adını FETÖ ile yan yana getiren “Bylock” skandalı sonrası olağanüstü kongre ve istifa çağrılarına kulak tıkayan ve koltuğa adeta yapışan yönetim geçen süreçte Konya’yı telafisi olmayan bir felakete doğru sürüklemeye devam ediyor.

TAKIMLA TARAFTARI BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜLER

Atiker Konyaspor yönetiminin vurdumduymazlığı takımla taraftarını bile karşı karşıya getirir noktaya getirdi. Artık Konyaspor kendi taraftarı önünde ıslıklanır bir pozisyona geldi.

YARIN ÇOK GEÇ OLACAK

Spor otoriteleri yönetimin acilen istifa ederek takımın önünü açmaması halinde Konyaspor’un  telafisi olmayacak bir akıbete doğru sürüklendiğini belirtiliyor. Mevcut yönetimin kendileri için  kaçınılmaz son olan istifayı geciktirdiği takdirde yeni gelecek yönetimin takımı kurtarma şansının da kalmayacağı belirtiliyor.

ŞEHRİN İDARECİLERİNE ÇAĞRI

Şehri yönetenlere çağrıda bulunan Konyasporlu taraftarlar  takımın göz göre göre eriyip gitmesine engel olmak ve Konyaspor’u bu girdaptan kurtarmak için devreye girilmesi gerektiğini ifade belirtiyor.