Bir başarı hikayesi

Bir başarı hikayesi

HH Aydın Holding 1985 yılında bir aile şirketi olarak kurulduğunu şu anda ise birçok sektörde faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Aydın, kuruluş hikâyesini, başarıların ve çalışma prensiplerini anlattı

HH Aydın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Aydın, kuruluş hikâyesini, başarıların ve çalışma prensiplerini anlattı. Franchise sistemiyle işlerinde başarıları anlatan Aydın, “Franchise vereceğiniz kişilerde aradığınız standartlarda ilk önceliğimiz; bu işe inanan, öğrenmeye ve eğitime açık, doğru kişiler olmalarıdır” dedi. HH Aydın Holding 1985 yılında bir aile şirketi olarak kurulduğunu şu anda ise birçok sektörde faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Aydın, “HH Aydın Holding bünyesinde yapı, inşaat, sigorta, otomotiv, interaktif medya ve telekomünikasyon şirketleri bulunmaktadır. HH Aydın Holding’den almış olduğumuz kurumsallık bayrağını ileriye taşıma çabasındaki TGM Trend Gayrimenkul; gelişim sürecini, planlamasını belirlediği hedefler doğrultusunda yapmaktadır. 30 yıllık bir deneyime sahip olan TGM Trend Gayrimenkul ve Yatırım; yol haritasında bugün global marka olma hedefi ile devam etmektedir. Holdingimizin mottosu olan “Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak gerekir” başlığı altında sürecimiz yürütülmektedir. Ayrıca TGM Trend “Türkiye’nin Büyüyen Emlak Markası” sloganı ile yol almaktadır.   TGM Trend Gayrimenkul 1985 yılında kurulan bir gayrimenkul markası olduğunun altını çizen Aydın,  “2009 yılında franchise hedefi ile AR-GE ve fizibilite çalışmaları başlamıştır. Firmamız gerekli altlığın tamamlanması ile 2015 yılı son çeyreğinde ofislerini açmaya başlanmıştır. Elde edilen başarının tüm Türkiye genelinde yayılması adına markalaşma sürecimiz devam etmektedir” dedi.

‘7 ŞUBEMİZ MEVCUT’

Şu an itibari ile 7 şubenin mevcut olduğunu dile getiren Muhammed Aydın,  şöyle devam etti: “Toplam çalışan sayımız genel merkez dâhil 22 kişidir. Her geçen gün yeni ofislerimiz açılmaktadır. Hazırlık aşamada olan 4 yeni şubemiz aramıza katılmak için gün sayıyorlar. Eğitim alan personellerimizin sayısı ise bugün itibari ile 13’dür. TGM Trend Gayrimenkul ve Yatırım; toplamda 11 ofis ve de 35 kişilik bir ailedir.

‘FRANCHİSE VERDİĞİNİZ KİŞİLER GÜVENİLİR OLMALI’

Franchise vereceğiniz kişilerde aradığınız standartlarda ilk önceliğimiz; bu işe inanan, öğrenmeye ve eğitime açık, doğru kişiler olmalarıdır. TGM Trend’in başından beri belirlediği hedef doğru kişiler ile yol almaktır. Sadece yatırımcı olup markamıza değer vermeleri bizler için yeterli değildir. Önemli olan yaşadığı şehirde, toplumda gerçek anlamda itibar sahibi insanlar olmaları bizlerin en önemli kriteridir. O yüzden standartlarımızın başında; itibarlı ofis yatırımcıları, danışmanları ile yol almak gelmektedir.

‘HEDEFİMİZ 21 İLDE YAPILAŞMAK’

TGM Trend olarak ilk hedeflerinin ilk çeyrekte hedeflenen 21 ilde yapılaşmamızı tamamlamaktır. Ayrıca devam eden süreçte diğer illerde de Türkiye genelinde bir ağ oluşturma çabasındayız. Türkiye harici yurt dışı ofislerimizi (Kıbrıs, Balkanlar ve Almanya) açmak da üçüncü çeyrek hedeflerimiz arasında yer almaktadır.”   Servet R. Çolak -  Memleket