Bir acı haber daha! 2 şehit verdiğimiz çatışmada yaralanan 4 askerden Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl şehit oldu

Bir acı haber daha! 2 şehit verdiğimiz çatışmada yaralanan 4 askerden Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde arama tarama faaliyeti esnasında terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralanan 4 askerimizden Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl'ın şehit düştüğünü duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde arama tarama faaliyeti esnasında terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan 4 askerden Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl'ın şehit olduğunu açıkladı.

Pençe Kilit Operasyon bölgesinde çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu ve Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım şehit olmuş, 4 askerimizin de yaralanmıştı. MSB'den bir acı haber daha geldi, çatışmada yaralanan 4 askerden Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde, arama tarama faaliyeti esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen 4 kahraman silah arkadaşımızdan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

İSTANBUL'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Pençe Kilit bölgesinden teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl’ın şehadet haberi İstanbul Esenyurt’taki baba evine ulaştı.

ESENYURT'TAKİ BABA OCAĞINA ACI HABER VERİLDİ

Ağıl’ın şehadet haberi Esenyurt’ta bulunan baba evine askeri personeller tarafından verildi. Şehidin evi ve bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehidin komşuları ve akrabaları şehidin ailesine destek olmak için evinin önüne geldi.

ŞEHİT GÖKHAN AĞIL'NIN NAAŞI MEMLEKETİ TOKAT'A GÖNDERİLECEK

Şehidin naaşı, bu akşam memleketi Tokat’a gönderilecek ve yarın düzenlenecek resmi törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl'ın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Tokat Turhal Şehitliğine defnedilecek.

Öte yandan, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da şehidin evine taziye ziyaretinde bulundu.

Resim

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.