Bill Clinton skandalıyla tanınmıştı! Türkiye'ye geliyor

Bill Clinton skandalıyla tanınmıştı! Türkiye'ye geliyor

Bill Clinton skandalıyla tanınan Monica Lewinsky, İstanbul'a siber zorbalık ve sağlık alanındaki yatırımları konuşmak üzere geliyor.

21 yaşında Beyaz Saray'da stajyer olarak çalışmaya başlayan ve 1995 yılında dönemin ABD Başkanı Bill Clinton ile ilişkisiyle dünya gündemine oturan Monica Lewinsky, Haziran ayında İstanbul'a geliyor. Lewinsky, siber zorbalık, taciz konularındaki deneyimlerini paylaşmak ve sağlık alanındaki yatırımlar hakkında konuşmak üzere Türkiye'ye gelecek.

Hindistan'ın tanınmış işadamlarından Agnivesh Agarwal ve Primeks Medical'ın konuğu olarak İstanbul'u ziyaret edecek olan Lewinsky, siyasi skandalın ardından genç bir stajyerden bir aktiviste dönüşümünü anlatacak. Ayrıca, çevrimiçi zorbalığın yönetimi konusunda bir konuşma yapacak olan Lewinsky, yıllar boyunca maruz kaldığı acımasız saldırılarla mücadelesini ve dijital çağda şefkat ve empatiye duyulan acil ihtiyacı vurgulayacak.

Lewinsky, "In Real Life" adlı zorbalığı önleme girişiminin kurucusu olarak çevrimiçi ortamlarda daha güvenli bir atmosferin sağlanması, dijital esneklik, mahremiyetin korunması ve çevrimiçi tacizin ciddi sonuçları gibi konuları ele alacak.

Türkiye'deki yatırımlarını sağlık ve wellness alanlarında genişletmek isteyen Agnivesh Agarwal ise medikal turizm ve bakım konularına olan tutkusunu dile getiriyor. Vedanta Resources'ın küresel kaynak devi ve Primeks Medical'in kurucularından biri olan Agarwal, psikolojik refah, mesleki sağlık hizmetleri ve sosyal refah gibi alanlarda da faaliyet gösteriyor.

Monica Lewinsky ve Agnivesh Agarwal'ın İstanbul ziyareti, siber zorbalıkla mücadele ve sağlık alanındaki yatırımların önemini vurgulayarak, toplumda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.