Bilecik'te kaybolan 9 yaşındaki Efe cami anonslarıyla aranmıştı! Sevindiren haber Sakarya'dan geldi

Bilecik'te kaybolan 9 yaşındaki Efe cami anonslarıyla aranmıştı! Sevindiren haber Sakarya'dan geldi

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Efe Fedai Yıldırım, cami ve belediye hoparlörlerinden yapılan anonslarla tüm bölgeyi seferber etmişti. Sevindiren haber Sakarya otogarından geldi. Minik Efe ailesine teslim edilecek

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Efe Fedai Yıldırım, saatler sonra Sakarya otogarında bulundu.

EVİNİN ÖNÜNDEN KAYBOLDU
Edinilen bilgiye göre, 9 yaşındaki Efe Fedai Yıldırım, Osmaneli ilçesi İnönü Mahallesi'ndeki evinin bulunduğu bölgede kayboldu. Çocuğa ulaşamayan yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi.

TÜM İLÇE SOKAĞA DÖKÜLÜP EFE'Yİ ARADI

Bölgede AFAD, Jandarma, polis ve zabıta ekipleri tarafından arama çalışmasına başlandı.
Arama çalışmalarından sonuç alınamayınca belediye hoparlöründen ve camilerden anons yapılarak herkesin evinin bahçesine ve yakınlarına bakması istendi. Bunun üzerine ilçede vatandaşlar sokağa döküldü 9 yaşındaki efeyi aramaya başladılar.

SEVİNDİREN HABER SAKARYA EMNİYETİNDEN GELDİ

Saatler ilerledikçe tam umutlar tükenmek üzereyken Sakarya Emniyet Müdürlüğünden sevindirici haber geldi. Efe, Sakarya otogarında yalnız dolaşırken polisin dikkatini çekmesi üzerine polislerin ellerindeki fotoğrafa baktıklarında Bilecik İli, Osmaneli İlçesinden Efe Fedai Yıldırım olduğunu tespit ettiler.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Polisler Efe'yi alarak ailesini aradılar ve fotoğraf göndererek teyit almaları üzerine ailesi ve Osmaneli halkı rahat bir nefes aldı. Efe, Sakarya Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından ilerleyen saatlerde ailesine teslim edilecek. Efenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BELEDİYE HOPARLÖRÜNDEN TEŞEKKÜR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, küçük Efe'nin bulunduğunu belediye hoparlöründen Osmaneli halkına duyurdu ve bu duyarlı davranışlarından dolayı Osmaneli halkına AFAD, Jandarma, polis ve zabıta ekiplerine de teşekkür etti.

bil.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.