Beyşehir Ticaret Odası üyelerine ödeme uyarısı

Beyşehir Ticaret Odası üyelerine ödeme uyarısı

Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, aidat borcu bulunan üyelerine ödeme uyarısında bulundu.Gül, yaptığı yazılı açıklamada, 6552 Sayılı Torba (Torba Yasa) kapsamında...

 Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, aidat borcu bulunan üyelerine ödeme uyarısında bulundu.

Gül, yaptığı yazılı açıklamada, 6552 Sayılı Torba (Torba Yasa) kapsamında alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanunun Resmi Gazete'de 11 Eylül 2014 tarihinde yayımlandığını anımsattı. 

Söz konusu yayım tarihinden itibaren geçmiş borçları bulunan üyelere 2 ay içerisinde borçlarını yapılandırmaları, buna bağlı olarak taksitlendirme veya peşin ödemeye yüzde 10 oranında indirimden faydalanabilmeleri imkanı sağlandığını belirten Gül, şunları kaydetti:

"Gecikmiş aidat borcu bulunan oda üyelerimize 6552 Sayılı İş Kanunu ve Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Dair Kanun'la ödeme kolaylığı sağlanmıştır. Bu açıdan, borcu olan üyelerimizin yasanın sağladığı fırsattan yararlanmak için kasım ayının sonuna kadar odamıza başvuruda bulunarak borçlarını yapılandırmaları gerektiğinin menfaatleri icabı olduğunu hatırlatmak istiyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı