Beyşehir Belediyesi'nden çocuklara özel plaj

Beyşehir Belediyesi'nden çocuklara özel plaj

Beyşehir Belediyesi tarafından göl kıyısında başlatılan "çocuklara özel" kumsal alan ve plaj çalışması devam ediyor

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafından göl kıyısında başlatılan "çocuklara özel" kumsal alan ve plaj çalışması devam ediyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile birlikte sahilde yürütülen kumsal çalışmalarını yerinde inceledi.

Özaltun burada gazetecilere yaptığı açıklamada, çocukların istifade edebileceği göl kıyısında özel bir kumsal alan oluşturduklarını söyledi.

Ailelerden ve çocuklardan bu yönde kendilerine yoğun talep geldiğini ve bunun üzerine harekete geçtiklerini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Beyşehir Belediyesi olarak çocuklarımıza özel ilk yüzme havuzumuzu göl kıyısındaki Vuslat Parkı’nda hizmete açmıştık. Şimdi de yüzme havuzumuzun hemen yanıbaşındaki sahilde, yine çocuklarımıza özel bir kumsal alan ve plaj oluşturuyoruz. Bu sahilin özelliği, deniz kumundan oluşacak olması. Artık Beyşehir’de 'deniz' demeye başladığımız gölümüzün kıyısında çocuklarımız, deniz kumunda oynayıp güzel vakit geçirebilecek. Yüzme havuzunda yüzmeyi profesyonel olarak öğrenecek olan çocuklarımız, Beyşehir denizinin derin sularından da gönül rahatlığıyla yüzebilecekler."

Özaltun, gerekli mevzuatları tamamladıktan sonra yetişkinler içinde bir plaj yapacaklarını sözlerine ekledi.

Beyşehir Belediyesi'nden çocuklara özel plaj

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler