Beypazarı'da çiftçiler için taş toplama makinesi alındı

Beypazarı'da çiftçiler için taş toplama makinesi alındı

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, çiftçiler için taş toplama makinesi satın aldı.İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, çiftçiler için taş toplama makinesi satın aldı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çiftçilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bir adet taş toplama makinesi aldıklarını söyledi.

Yeni alınan makine ile 2 adet taş toplama makinesine sahip olduklarını belirten Ekici, şöyle konuştu:

"Önceki makine sürekli arıza yapıyordu. Bunun yanında onunda bakımını yaptırdık ve çiftçinin hizmetine sunduk. Çiftçilerimiz, makineleri alarak, tarlalarında bulunan taşları rahatlıkta toplayabilecekler. Çiftçimizin her an her saat yanındayız. Bu anlamda, çiftçilerimizi evlerinde tarlalarında ziyaret ederek, kendilerinden istekleri olup, olmadığını soruyoruz. Mahalle muhtarından sorunları alıyoruz. Taş toplama makinesi için oldukça istek bize geldi. Araştırmalarda bulunarak, çiftçimizin kullanması için bir adet taş toplama makinesini müdürlüğümüze kazandırdık."

Macun Mahalle Muhtarı Mehmet Kılıç ise, taş toplama makinesi için İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ekici'ye teşekkür etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler