Beşir Derneği'nden ihtiyaç sahiplerine kışlık yardım

Beşir Derneği'nden ihtiyaç sahiplerine kışlık yardım

İSTANBUL (AA) - Beşir Derneği, Türkiye'nin farklı illerinde açtığı "Kışlık Yardım Mağazaları" ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Dernekten yapılan...

İSTANBUL (AA) - Beşir Derneği, Türkiye'nin farklı illerinde açtığı "Kışlık Yardım Mağazaları" ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, zorlu geçen kış şartlarında mont, bot, erzak, yakacak, soba, battaniye gibi ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıran dernek, Türkiye'nin her yerinde kışlık yardım mağazaları açtı.

Türkiye genelindeki 12 lojistik deposu, yaklaşık 250 temsilciliği ve binlerce gönüllüsüyle çalışmalarını sürdüren Beşir Derneği, ekonomik olarak zor şartlar altında yaşayan binlerce aileye kışlık yardımda bulunmaya devam ediyor.

Dernek, temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uzun raf ömrüne sahip ürünlerden oluşan kumanya paketleriyle soğuk kış şartlarında ihtiyaç sahiplerinin elinden tutuyor.

Muş, Kırıkkale, Kocaeli ve Sakarya gibi Türkiye'nin birçok ilinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere, yaşlı ve kimsesizlere, yardıma muhtaç gönüllere yardımlarıyla destek olan Beşir Derneği, "Kışlık Yardım Mağazası" aracılığıyla yardıma muhtaçlara soğuktan korunmasını sağlayacak, ambalajı hiç açılmamış kışlık kıyafet ve yakacak yardımlarını ulaştırıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :