Belediyeden işçilere yüzde 110 zam müjdesi

Belediyeden işçilere yüzde 110 zam müjdesi

Haliliye Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesiyle işçilere büyük bir zam yapıldı. İşçilerin refah seviyesini yükselten anlaşma, sevinçle karşılandı.

Haliliye Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen törene, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, önceki dönem milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa 1 Nolu Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile belediye personeli katıldı.

Belediyeden işçilere yüzde 110 zam müjdesi

Başkan Mehmet Canpolat, imza töreninde yaptığı konuşmada, işçilere müjdeli haberi vererek, personel maaşlarına yüzde 110 oranında zam yapıldığını duyurdu. Canpolat, "Haliliye Belediyesinin bütçesini son haddine kadar zorlayarak, sizlerin yanında beş yıl boyunca en yüksek oranlarla yer aldık. Önümüzdeki süreçte atacağımız üç yıllık imza ile bizler yine sizlerin yanında olmaya gayret edeceğiz. Şunu ifade edeyim, yüzde 110 zam işçi kardeşlerimize hayırlı olsun" dedi.

Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa 1 Nolu Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu ise verilen zam oranının yüksekliğini vurgulayarak, belediye başkanının işçilerin refah seviyesini yükseltmek için ellerinden geleni yaptığını belirtti.

Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da toplu iş sözleşmesinin hayırlı olduğunu belirterek, başkanlara teşekkür etti.

Verilen zam oranı işçiler tarafından sevinçle karşılandı ve işçi kardeşlerin refah seviyesini yükseltecek bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.