Belediye Başkanı Aydın SESOB'u ziyaret etti

Belediye Başkanı Aydın SESOB'u ziyaret etti

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti yöneticileri ile birlikte Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (SESOB) ziyaret etti.Belediye...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti yöneticileri ile birlikte Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (SESOB) ziyaret etti.

Belediye Başkanı Sami Aydın, ziyaretleri kapsamında SESOB Başkanı Beşir Köksal ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek bir süre görüştü.

Esnaf teşkilatıyla her zaman uyumlu çalıştıklarını belirten Aydın, "Anayasa ve referandum öncesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz. Sorunları çözebilirsek biz çözeceğiz, çözemezsek genel merkezimize ileteceğiz .Varsa önerileriniz bunları da ileteceğiz. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın sizlere selamını getirdik." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, Sivas’a yaptığı hizmetlerden, 15 Temmuz ve sonrasında yapmış olduğu girişimlerden dolayı Belediye Başkanı Sami Aydın'a Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Ziyarette SESOB Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcıları Abdulkadir Demirel, Hamza Bayrak, Kadir Darıcık, Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Belediye Meclis Üyesi Recep Taşpınar da yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :