BBP Genel Başkan Yardımcısı Çayır:

BBP Genel Başkan Yardımcısı Çayır:

"(Zeytin Dalı Harekatı) Türkiye derhal hiçbir geri adım atmaksızın ileri doğru gitmek zorundadır. Münbiç'e de gitmek zorundadır"- "Kilis'e atılan roketlerin ABD'ye ait olduğu zaten biliniyor. PKK kendi fabrikalarında bu roketleri üretmedi"

KİLİS (AA) - Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Türkiye derhal hiçbir geri adım atmaksızın ileri doğru gitmek zorundadır. Münbiç'e de gitmek zorundadır." dedi.

Çayır, Kilis temasları kapsamında bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, harekata katılan Mehmetçiğe uzaktan da olsa destek vermek için kentte geldiklerini belirtti.

Afrin'in Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayan Çayır, "Terörün her türlüsüyle mücadele ederken artık atak, hareketli, mobil olmak zorundayız." diye konuştu.

ABD'nin PKK'yı besleyerek Türkiye'nin zayıf düşürülmesi çabasına girdiğini vurgulayan Çayır, şöyle konuştu:

"Şu anda Kilis'e atılan roketlerin ABD'ye ait olduğu zaten biliniyor. PKK kendi fabrikalarında bu roketleri üretmedi. Batı'nın roketlerini atıyor Türkiye'ye. Batı bundan utanç duymalıdır. Türkiye derhal hiçbir geri adım atmaksızın ileri doğru gitmek zorundadır. Münbiç'e de gitmek zorundadır."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler