Baysangur: Kaybetmemek Önemli

Baysangur: Kaybetmemek Önemli

Sopr Toto 2.Lig beyaz gruptaki temsilcimiz Anadolu Selçukspor Teknik direktörü Abdurrahman Baysangur 2-2 berabere kalınan Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Baysangur: “İki tarafta kazanmak adına elinden geleni yaptı. Bizi destekleyenleri alacağımız iyi sonuçla sevindirmek isterdik. Belki kazanamadık üzülüyoruz ama kaybetmemeyi öğrenmekte önemli” dedi.

“Kazanamadık ancak taraftarlarımıza güzel bir karşılaşma izlettirdik” diyen Teknik Direktör Baysangur: “Kazanmak istediğimiz bir karşılaşmaydı. En azından taraftarlarımıza güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Beklentilerin üzerinde tempolu geçen bir karşılaşma oldu. İki tarafta kazanmak adına elinden geleni yaptı. Bu karşılaşmayı takip eden ve bizi destekleyenleri alacağımız iyi sonuçla, galibiyetle sevindirmek isterdik. Bunun için uğraştık. Nihayetinde ligin en güçlü takımların bir tanesi ile oynadık. Belki kazanamadık üzülüyoruz ama kaybetmemeyi öğrenmekte önemli. Rakibimiz sahada bir kişi eksik olmasına rağmen öne geçmeyi bildi ve biz geriden gelerek beraberliği bulduk. Çok fazla dikkat çekmeyen bu ayrıntı takımımızın nereden nereye geldiğini de gösteriyor. Bu bizim için çok önemli. İyi yolda ilerliyoruz. Kaybetmemeyi öğrendik. Müsabaka içinde rakibimize çok fazla pozisyon vermememize rağmen usta ayakları ile duran toplardan gol buldular. Rakibimiz on kişi kaldıktan sonra biraz daha akılcı oynayabilseydik 2-0’ı bulup maçı rahat bir şekilde kazanabilirdik. Yinede oyuncularımı tebrik ediyorum. İnanılmaz mücadele ettiler ve kazanma azmini ortaya koydular. Bu maçı artık geride bırakıp hafta sonunda deplasman da oynayacağımız Hacettepespor maçının hazırlıklarına vakit geçirmeden başlayacağız.” diye konuştu.