Baysal: Gecemizi gündüzümüze katacağız

Baysal: Gecemizi gündüzümüze katacağız

Sağlık-Sen Konya seçimlerinde Adalet ve Değişim Grubu olarak yer alacak olan Başkan Adayı Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, “Gecemizi gündüzümüze katacağımız, çalışanlarımız için, milletimiz için ter dökeceğimiz bir faaliyet dönemi bizi bekliyor” dedi.

 

Sağlık-Sen Konya seçimlerinde Adalet ve Değişim Grubu olarak yer alacak olan Başkan Adayı Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, “Gecemizi gündüzümüze katacağımız, çalışanlarımız için, milletimiz için ter dökeceğimiz bir faaliyet dönemi bizi bekliyor” dedi. Barış Pınarı Harekâtı kapsamında, Suriye sınırına yakın Viranşehir Devlet Hastanesi’ne re’sen görevlendirilen Sağlık-Sen Konya Şubesi Başkan adayı, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Nihat Baysal, Bayır Diamond Otel’de düzenlenen basın toplantısına telekonferans yoluyla bağlanarak konuşma yaptı.

SAĞLIK SEN HAKKIN YANINDA

Yapılacak seçimlerin Sağlık-Sen camiasına hayırlı olmasını dileyen Baysal, “Her zaman gerek çalışanlar adına gerekse de ülkesi ve milleti adına dertli olmayı seçen Sağlık Sen’in düşüncesi Allah’ın rızadır. Yolu, yaratılanı yaratandan ötürü sevmektir. Nişanesi, mazlumun ve Hakkın yanında dimdik durmaktır. İnsan onurunu ve insanı yaşatmaktır ve nihayetinde adaletli ve hakkaniyetli olmaktır. İşte bu bilinç ve inanç ile Sağlık Sen Konya Şubesi bir kongreye hazırlanıyor” dedi.

DEMOKRASİ KAZANSIN
Seçimlerde demokrasinin kazanmasını istediklerini ifade eden Baysal, “Sağlık Sen’e yakışan, Sağlık Sen için hayırlı sonuçlara vesile olacak bir kongre olsun. Demokrasi kazansın, Sağlık Sen kazansın, sağlık çalışanları kazansın, yani hep birlikte kazanalım. Çünkü biz demokrasinin sac ayaklarından birisi olan sendikalardan bahsediyoruz. Demokrasi, yani çok seslilik tüm tarafları memnun edecektir. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu nazik bir dönemden geçtiğimiz bu dönemde davranışlarımızı bir kez daha gözden geçirmek zorundayız. Sorumluluğumuz gereği en çok muhtaç olduğumuz birlik ve beraberliğimizi sağlayacak örnek bir yaklaşım sergilememiz gerekmektedir” şeklinde konuştu.

YILLDARDIR AYNI KİŞİLER…

Sağlık-Sen Konya Şubesi’nin giderek çizgiden çıkan bir  profil  sergilediğini söyleyen Baysal, “Yıllardır aynı kişilerden oluşan yönetim, delege ve temsilcilerin şımarık davranışları, çalışanlardan kopuk, iletişimsiz halleriyle, mobbingin, ötekileştirmenin ve nihayetinde bu kurumu menfaatlerinin uğruna kullanmalarının ayyuka çıktığı bir dönemde biz, yaşanmış ve yaşatılmış hikayeleri de göz önüne alarak bir yeniden doğuş, bir temizlenme, arınma hareketi başlatmak üzere yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Etiketler :